Vilken värld vill du leva i?

Stockholm – Den fysiska aktivitetens betydelse för kroppen – 2 februari

25

Assalamu Alaikum/Fredliga hälsningar!

SMFR Västra Stockholm bjuder in till en första av förhoppningsvis flera föreläsningar på temat “Idrott och hälsa”. Alla vet att fysisk aktivitet är bra för kroppen, men vad händer när vi rör på oss och är fysisk aktiva? Forskning visar entydigt att när vi rör på oss på ett mer strukturerat sätt i syfte att öka eller bibehålla konditionen så blir vi piggare och mår bättre. Träning påverkar även minnet, koncentrationen, sömnen och stresståligheten på ett positivt sätt. Träningen är rättvis då den har positiv effekt på alla, oavsett kön, ålder, etnicitet, religiös eller politisk uppfattning.

Föreläsningen kommer att hållas av Umed Sultanov som är licensierad personlig tränare och hälsocoach.

Varmt välkomna! Ingen anmälan krävs. Det är bara att dyka upp!
Det bjuds på lättare förtäring.

Plats: Torkel Knutsonsgatan 39, SENSUS, T-bana Mariatorget
Kontakt: Umed Sultanov, 073-913 06 80