Vilken värld vill du leva i?

Göteborg – att vara aktiv i SMFR: engagemang och att göra nytta – 12-13 januari

33

Göteborg – Salam Alaykom/Fredliga hälsningar

Att vara aktiv i SMFR: engagemang och att göra nytta

SMFR Region Väst arrangerar en utbildningshelg den 12-13 januari i Göteborg med SMFRs generalsekreterare Yasri Khan. Utbildningen kommer bland annat att fokusera på vikten av engagemang i SMFR för att göra nytta. Vilka aspekter behövs för att vi ska kunna göra nytta? Hur viktigt är det med att ha teoretisk och praktisk kunskap utifrån en islamisk världsbild? Hur skapar vi fungerande strukturer och organiserar på ett effektivt sätt? Hur gör det interna arbetet extern nytta för vår omgivning, samhälle och värld?

Alla är vällkomna!

När? 12-13 januari lördag: kl 13-18 söndag: kl 10-16
Var?Drottninggatan 30, Sensus, Göteborg

Kontaktperson: Abdulaziz Saleh
abdulaziz.saleh@muslimerforfred.org
0728870098