Vilken värld vill du leva i?

Stockholm – Bokcirkel – 21 oktober

50

Salam aleikum/Fredliga hälsningar

SMFR Västra Stockholm välkomnar er till en lärorik och spännande bokcirkel under höst och vintermörkret, varannan söndag med start 21/10 (totalt 4 träffar).

Vi har valt den omtalade och prisbelönta boken ”De kommer att drunkna i sina mödrars tårar” av Johannes Anyuru. Boken går att låna på bibliotek eller köpas från bla. bokus och adlibris för hyfsade priser.

När vi ses vid första tillfället så hoppas vi på SMFR Västra Stockholm att alla deltagare har hunnit införskaffa boken. Vi kommer då bestämma hur många sidor eller kapitel vi ska läsa inför varje träff. För att göra bokcirkeln rolig, spännande och lärorik kommer vi att få små uppgifter (”hemläxa”). Varje person kommer att få en roll och kommer att fokusera på ett specifikt område inför varje träff.
Rollerna är:
1. Diskussionsledare
2. Detaljletare
3. Persongranskare
4. Ordletare
5. Illustratör
Mer info om rollerna kommer du få på plats.

Det bjuds på god fika och härligt gemenskap!

Begränsade antal platser. Anmälan krävs.

Anmäl dig på umed.sultanov@muslimerforfred.org