Vilken värld vill du leva i?

Stockholm – Pluggstöd och FSG (Få Saker Gjort) – 13 september

64

SMFR Stockholm City kommer från och med den 13 september starta kvällar för stöd av pluggande och att effektivt få saker gjort under dessa kvällar där man tar med sig material från sina kurser eller jobb.

Vi kommer utgå från MAR (Målsättning, Arbete och Reflektion): Där man börjar sätta mål på sig själv för hur mycket man vill få gjort under en kväll. Därefter blir det arbete där man kan ta hjälp från andra deltagare. Vi avslutar sedan med reflektion där man delar med sig för hur mycket man har fått gjort och någon kunskap man har fått.

Dessa kommer fortsättningsvis vara varje torsdagskvällar mellan 17:00-19:00. Du är välkommen att komma förbi och ta med dig dina syskon och kompisar så ska kommer ni Inshallah få mycket gjort. Det kommer självklart att bjudas på fika.