Vilken värld vill du leva i?

Stockholm-Powerwalk ’n’ Talk med SMFR Västra Stockholm-18 Augusti

68

Salam aleikum / Fredlig hälsning!

Det sägs att superentreprenören bakom företaget Apple – Steve Jobs – brukade komma på sina bästa idéer när han tog långpromenader i Kalifornien. SMFR Stockholm Västra och Akrem Abdu välkomnar er alla att delta på en rask långpromenad längs djurgården följt av en nyttig picknick på Gärdet i Stockholm. Ta med ett par bra promenadskor och en flaska vatten.

Den raska långpromenadens upplägg är att vi går två och två och diskuterar hälsomålplanering. Att ha ett mål och en plan med sin träning och kost är otroligt viktigt för utvecklingen även om man ”bara” tränar eller går på diet för att må bra. Vi kommer att lära oss hur man sätter upp känslomässiga, prestationsbaserade och aktivitetsbaserade mål. Vidare kommer vi att gå igenom vikten av att målen är SMARTA. Det vill säga de ska vara Självvalda, Mätbara, Attraktiva, Realistiska och Tidsbestämda.

Varmt välkomna!