Vilken värld vill du leva i?

Stockholm-Makt och förtryckande strukturer med fokus på svensk politik-11 Augusti

92

Assalamu Alaikum!

Under helgerna 4-5 augusti och 11-12 augusti anordnar SMFR Stockholm City en utbildning i svensk politik. Amal Seraj kommer att hålla i utbildningen och vi kommer prata om strukturell rasism, sexism och klassförtryck. Vi kommer även att gå igenom ideologerna och rörelserna som påverkar svensk politik.

Utbildningen riktar sig till dig som vill veta veta mer om hur makt fungerar och förtyckande strukturer med ett fokus på svensk politik. Alla kunskapsnivåer är välkomna! Utbildningen innefattar även självständiga studier/läsning mellan helgerna.

Amal Seraj har tidigare utbildat runtom i Sverige och utomlands inom bl.a. ledarskap, politik, engagemang och folkbildning. Hon har en lång bakgrund i civilsamhället och tidigare kommunalpolitiker och studieombudsman i ett av Sveriges största politiska ungdomsförbund Amal har också varit aktiv en längre period i SMFR samt varit ordförande för en av SMFRs lokalavdelningar.

Varmt välkommen! Vi bjuder självklart på fika!( Hör av dig om du har någon allergi)

Kontakt för utbildningen: Ibrahim: 0767046103