Vilken värld vill du leva i?

Utlysning! Arbeta som medlemsassistent för SMFR!

1 233

Utlystning medlemsassistent  (tidsbegränsas timanställning)

Söker 2-3 personer

Arbetsbeskrivning

Vi behöver din hjälp för att nå ut till våra medlemmar under augusti månad. Arbetet skulle innebära att några timmar om dagen sitta på vårt kansli, ringa runt till medlemmar för att uppdatera deras information på medlemsregistret, ställa frågor samt sprida information om vår verksamhet.

Vi erbjuder dig…
Chansen att bli en del av SMFRs arbete och göra en insats för att samla, folkbilda och organisera människor i Sverige för att uppnå SMFRs vision. Du får vara en del av SMFRs arbete att främja kunskap, ledarskap och forma framtidens fredsentreprenörer.

OM SMFR
SMFR består av människor runt om i Sverige som kämpar för att sprida kunskap för att motivera och inspirera människor till att vilja och faktiskt utveckla sig till goda kunskapstörstiga människor som gör gott baserat på kunskap både enskilt och tillsammans med andra.

Vår vision
Fredsrörelsen, Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa [SMFR], arbetar för att bli en av de främsta organisationerna i Sverige och Europa inom freds- och säkerhetsfrämjande på global basis, grundad på islamiska principer, rättvisa och mänskliga rättigheter samt att islam ska fortsätta vara en naturlig del av Europas kulturarv.

För att uppnå riktig fred så anser vi att man då måste jobba för att etablera rättvisa. För att kunna etablera rättvisa i ett samhälle så behövs förmågan att på ett långsiktigt och organiserat sätt kunna säkerställa och upprätthålla hållbara och fungerande institutioner i samhället som kontinuerligt erbjuder tjänster och verksamheter för att möta viktiga behov i form av fungerande rättssystem, utbildningssystem, ekonomiska strukturer, meningsfullhet i livet, fungerande och effektiva myndigheter osv som är inkluderande, effektiva, etiska och rättvisa. Ett viktigt steg i den processen är att folkbilda, organisera och bygga upp en samlad rörelsekomptens för att i framtiden kunna genomföra detta.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har…
Intresse av att hjälpa SMFR uppnå sina mål
Som är social och tycker det är kul att lära känna nya människor
Kan använda en dator, vet hur man använder sig av office och specifikt excell.

Arbetsvillkor

– Tjänsten är en tidsbegränsad timanställning.

– Tjänsten löper mellan 6 Augusti – 7 September (med eventuell möjlighet till förlängning)

– Förväntad arbetstid är vardagar mellan 15:30 – 18:30. Måndag-fredag (om inte annat anges vid överenskommelse). – –

– Timlön 90kr/h

– Genomsnitt 15h/veckan (ger totalt 6750kr) . Vid behov kan det bli mer arbetstimmar (och därmed en högre totallön). Om detta bir relevant så kommer sådant beslut att ske i samråd.

För frågor om tjänsten, kontakta generalsekreterare Yasri Khan via mail Yasri.Khan@muslimerforfred.org.

Låter detta intressant? Berätta varför just du skulle passa som medlemsassistent hos SMFR. Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till jobb@muslimerforfred.org senast 31/7. OBS kort ansökningsperiod. Ju tidigare du skickar in desto större är chansen att du får jobbet!