Vilken värld vill du leva i?

Stockholm – en introduktion till Fredsentreprenörskap-27 Januari

295

STOCKHOLM – Assalamo Aleikom och fredshälsningar,

Är du ny medlem, förtroendevald eller vill bli aktiv i SMFR och engagera dig i en styrelse? SMFR Region Stockholm anordnar den 27–28 januari en fullspäckad utbildning för dig som är aktiv, vill bli aktiv eller vill gå ett steg djupare i ditt engagemang i SMFR.

Under helgen kommer du att gå igenom ett utbildningspaket introduktion till SMFR, islamisk världsbild, fredsentreprenörskap, ledarskap, personlig utveckling och föreningsteknik. Utbildningsdagarna är skräddarsydda för dig som vill få en bra överblick och god förståelse för hur SMFR arbetar och vilka strategier som SMFR har för att bidra till en bättre värld. Syftet är att du ska få nya kunskaper, insikter och verktyg för att ta plats som aktiv medlem och förtroendevald.

Årsmöten kommer att ske samma helg på söndagen och vill du veta mer om att engagera dig i SMFR i förväg kan du ta kontakt med regionordförande Amir Dabboussi på 076-065 0789 eller på Facebook.

SMFR fixar gemensam fika, du fixar egen lunchlåda. Vi ses där in sha Allah!

Datum: Den 27-28 januari
Tid: kl. 10.00-16.00 båda dagarna
Plats: Dalslandsgatan 2, Stockholm (Skanstull)
Kontakt: Amir Dabboussi – Regionordförande, nås på 076-065 0789

Vision
Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa arbetar för att bli en av de främsta organisationerna i Sverige och Europa inom freds- och säkerhetsfrämjande på global basis, grundad på islamiska principer, rättvisa och mänskliga rättigheter samt att islam ska fortsätta vara en naturlig del av Europas kulturarv.

Schema: Lördag 10.00-16.00
Söndag 10.00-16.00

SMFR-presentationen, SMFR-programmet, SMFRs visionsprogram, Samarbetsövningar, Islamisk världsbild, reflektionsrundor