Vilken värld vill du leva i?

Göteborg – Våga tala, vilja lyssna med SMFR GBG City-8 December

223

GÖTEBORG – Salam/ Fredlig hälsning!

SMFR GBG City välkomnar till aktiviteten ”Våga tala-vilja lyssna”, aktiviteten kommer att behandla ämnet retorik. Där syftet är att främja deltagarnas förmåga att tala för att utveckla en språklig säkerhet i tal. Under aktiviteten så kommer deltagarna få en chans att våga uttrycka sitt tänkande i tal. Muntlig framställning används för att kunna uttrycka åsikter och känslor och är ett viktigt redskap för kommunikation.

Kvällen kommer att bestå av en föreläsning, övningar samt reflektioner. Syftet med övningarna är att stärka gruppens tillit och att öka gruppens gemenskap på ett lekfullt och positivt sätt. De ger alla en möjlighet att tala och använda röst och kroppsspråk på olika vis. Målet är att deltagarna ska få verktyg för att aktivt kunna delta i samtal och diskussioner och kunna redovisa ett arbete muntligt så att innehållet framgår och är begripligt.

Det bjuds som vanligt på god fika och härligt gemenskap!
Alla är välkomna!

Datum och tid: 8 december klockan 17:00 – 20:00
Sensus, Drottninggatan 30, Göteborg