Vilken värld vill du leva i?

Göteborg-MR-utbildning om organisering och försörjning-12 November

216

Assalamu alaikum/Fredliga hälsningar!

GÖTEBORG – Idag har SMFR Region Väst haft andra dagen av helgens utbildning i det pågående projektet i mänskliga rättigheter. Fokus den här helgen låg på de mänskliga rättigheterna utifrån rätten till försörjning, eget företagande och rätten att organisera sig. Utbildningen hölls den här helgen av Amir Dabboussi som sitter i SMFR:s förbundsstyrelse.

Det var blandat med teoretisk genomgång och olika praktiska övningar där deltagarna själva fick olika case som de skulle lösa med hjälp av t ex FN:s konventioner om mänskliga rättigheter. Deltagarna tyckte att denna utbildningshelg var väldigt givande och lärorik. Nästa utbildningshelg i MR-projektet är den 9-10 december. Varmt välkomna och på återseende då!